Krevetid, mango ja kookospiim

See on minu üks suuri lemmikuid. Väga maitsev roog, mille söömisel võib end mõnutundest lihtsalt ära nikastada. Jummi-jammi! :)



450 gr krevette
1 mango
2 porgandit
1 sibul
3 küüslauguküünt
kaffir laimilehed
1 dl vett*
2 dl kookospiima
0.25 tl vürtskööment
tšillihelbeid
soola
musta pipart

Haki porgand väikesteks kuubikuteks, koori ja tükelda mango. Haki sibul. Kuumuta pannil sutsu õli ning prae sibul klaasjaks. Lisa purustatud küüslauguküüned ja porgandikuubikud ning paari minuti pärast ka vesi, kookospiim, laimilehed ja maitseained. Keeda keskmisel tulel kuni porgand on pehme. Lisa krevetid ja mango ning kuumuta kergelt läbi. Serveeri riisiga.



* Kui kasutad sügavkülmutatud krevette (ja ei sulata neid enne), siis pole vett vaja lisada ning mango tuleks lisada vahetult enne valmimist, kui krevetid on juba sulanud.

1 comment:

  1. Nii isuäratav. Kavatsen ennast teadlikult ära nikastada.

    ReplyDelete