KANAFILEE KORIANDRIGA

Lahja, lihtne ja maitsev suutäis.

500 gr kanafileed
jupp ingverit (riivituna)
3 küüslauguküünt
1 tšilli
75 ml vett + 2 spl
20 gr koriandrit
1/4 tl pili pili pulbrit
1/2 tl koriandriseemneid (purustada uhmris)
1/2 tl soola
1 tl vürtsköömneid
0,5 sidruni mahl


Pruunista kanafileed ja tõsta kõrvale. Samal pannil prae hakitud küüslauk, kui see pruunistuma hakkab, lisa ingver ja 2 spl vett, et kogu kupatus põhja ei kõrbeks. Seejärel lisa kõik maitseained, mis on soovitav enne valmis mõõta ja kokku segada, tšilli ja koriander. Sega ja tõsta kanafileed tagasi pannile, lisa vesi ja pane kaane alla hauduma 7 minutiks. Seejärel keera fileetükid ümber ja hauta veel 7 minutit.

Sobib kenasti riisiga, aga ka pasta või kartuliga. Meie sõime lihtsalt salatiga, kuna viimasel ajal on söödud nii palju, et tahtsime vähe kergemat einet :)

Allikas: Madhur Jaffrey's "Indian Cooking"

No comments:

Post a Comment