HAKKLIHASALAT

Siinkohal üks väga hea väheste kaloritega Taipärane hakklihasalat proovimiseks. Retsept pärineb Lusikas nimelisest saatest, Elmar Liitma varamust. Pilti mul pole, aga sest pole ka hullu, kuna ma nii ehk naa ei suuda neid eriti apetiitselt teha :)

Vaja läheb
600 g veisehakkliha
koriander
piparmünt
üks mahedam sibul
roheline sibul
2 laimi
kalakaste (sool)
purustatud tšillipipar
Bulgur-nisu või riis

Hakkliha panna ühe laimi mahlaga marineeruma nii 10 minutiks. Hakkida punt koriandrit, piparmünti, rohelist sibulat ja mugulsibul. Keeta valmis bulgur-nisu või riis. Hakkliha praadida ja tõsta kaussi, lisada juurde hakitud komponendid, maitsestada kalakastme, laimi mahla ja tšilliga. Segada. Serveerida kas eraldi bulguri või riisiga või siis võib ka selle sinna sisse segada.

Allikas: Kokasaade Lusikas

No comments:

Post a Comment