Mmm, lihtsad kodused asjad on head! Ja need on tõepoolest väga maitsvad kotletid. Kasutasin valget kalafileed, aga samahästi saaks neid ka punasest kalast valmistada. No ja kui originaalretsept lubab, et neid jätkub neljale, siis ärge uskuge neid. Kui mul poleks olnud ähvardavalt kahvlit käes, siis oleks abikaasa need kõik üksi kinni pistnud :)
500 gr valget kalafileed
100 gr toorjuustu
1 muna
1 spl kartulijahu
hunnik tilli
soola
sidrunipipart
Haki kalafilee noaga hästi peeneks või aja läbi hakklihamasina. Sega hulka kõik ülejäänud ained ja maitsesta soola ning sidrunipipraga. Prae pannil mõlematlt poolt kuldseks, nii 3-4 minutit kummaltki poolt. Me saatsime kotletid kõhtu salati toel, aga väga hästi sobivad sinna juurde veel kõikvõimalikud kartuli produktid.
Allikas: www.toidutare.ee
No comments:
Post a Comment