POMMUPADA

Lammas, pommu, koriander, tomat...see maitsekooslus ajab mind lihtsalt hulluks. Ja kui veel lisada ohralt küüslauku ja mõnusalt teravat tšillit, siis võib mõnutundest end suisa ära nikastada :)



300 gr lambahakkliha
1 keskmine pommu e baklažaan
1 sibul
2 küüslauguküünt
0,5 tšillit
400 gr purustatud tomateid
näputäis tüümiani
loorberileht
värskelt purustatud musta pipart
soola
värsket koriandrit

Tükelda pommu väikesteks kuubikuteks ja keeda kergelt soolases vees u 5 minutit, seejärel kurna ja nõruta. Prae pannil hakkliha koos sibula ja tšilliga, maitsesta soola ja pipraga. Lisa purustatud tomatid, tüümian, loorberileht ja keeda umbes 10 minutit. Purusta kastmesse küüslauguküüned ja lisa pommukuubikud. Maitsesta soola ja pipraga, vajadusel lisa suhkrut kui kaste tundub liiga hapu. Serveeri julge peotäie värske koriandriga.

No comments:

Post a Comment