KANEELILEHVIK

Pole vist lihtsamat küpsetist kui see kaneelilihevik. Ja oi-oi-oi kui maitsev! Kaob laualt sekunditega. Ausalt, meil on juba kõik otsas ja õnneks pole kapis rohkem lehttainast, muidu teeks veel :)



Sul on vaja (võiga tehtud) lehttainast, suhkrut ja kaneeli. Rulli tainas õhukeseks u 30 cm diameetriga ringiks. Raputa sellele ühtlaselt suhkrut ja kaneeli ning murra keskelt pooleks, üks pool teise peale, et tekiks poolring. Raputa jälle peale suhkrut ja kaneeli ning murra nüüd taas pooleks, et tekiks veerandring. Korda kõike veel üks kord. Kõige peale raputa taas suhkrut ja kaneeli ning lõika pikkupidi neli sälku lehvikule.


Lükka veidi need ribad üksteisest eemale ja küpseta 200 kraadises ahjus umbes 25 minutit.

No comments:

Post a Comment