Chorizo punases veinis

Chorizo vorst on ehedal kujul alati hea, aga vahelduseks võib proovida temaga väheke mängida ning siis võib saada veelgi maitsvama suutäie. See amps kadus laualt nii kiiresti, et jõudsin vaid vaevu pilti teha.



160 gr chorizo vorsti
1 dl + punast veini
4 spl brändit
hakitud peterselli

Tee chorizo vorsti kahvliga mitmesse kohta augud ja pane koos punase veiniga potti. Lase keema tõusta, vähenda kuumust ja keeda kaanega kaetult u 15 minutit. Vahepeal võid vorsti ümber keerata. Võta pada tulelt ja lase kaanega kaetult seista paar tundi. Võta vorst potist välja ja lõika viiludeks. Kuumuta pannil chorizo, vala üle brändiga ja süüta ettevaatlikult põlema. Kui tuli on kustunud, vala pannile juurde punast veini (võib kasutada keetmisest allesjäänud veini, aga mina kasutasin selleks uut laadungit, sestap ka + märk, unustasin mõõta) ja keeda 2-3 minutit, kuni vorstiviilud on kuumad. Serveeri hakitud peterselliga.

Allikas: Sarah Ainley, 450 retsepti kogu maailmast

No comments:

Post a Comment