160 gr chorizo vorsti
1 dl + punast veini
4 spl brändit
hakitud peterselli
Tee chorizo vorsti kahvliga mitmesse kohta augud ja pane koos punase veiniga potti. Lase keema tõusta, vähenda kuumust ja keeda kaanega kaetult u 15 minutit. Vahepeal võid vorsti ümber keerata. Võta pada tulelt ja lase kaanega kaetult seista paar tundi. Võta vorst potist välja ja lõika viiludeks. Kuumuta pannil chorizo, vala üle brändiga ja süüta ettevaatlikult põlema. Kui tuli on kustunud, vala pannile juurde punast veini (võib kasutada keetmisest allesjäänud veini, aga mina kasutasin selleks uut laadungit, sestap ka + märk, unustasin mõõta) ja keeda 2-3 minutit, kuni vorstiviilud on kuumad. Serveeri hakitud peterselliga.
Allikas: Sarah Ainley, 450 retsepti kogu maailmast
No comments:
Post a Comment