Soolarohi parmesaniga

Poest leiab igasuguseid toredaid asju. Seekord avastasin kalaletist taime hollandikeelse nimega zeekraal ehk siis eesti keeli soolarohi (Nami-nami andmetel).

See soolarohi on väga mõnus toode. Maitsev ja ülimalt lihtne valmistada. Töötlemata kujul on ta selline soolane ja meremaitseline krõmps tegelane, mida sobib kasutada erinevates salatites ning kui veidi talle kuuma anda ja maitsestada, siis saab oivalise pearoa lisandi, mis sobib väga hästi vist pea kõigega. Meie nautisime teda kala kõrvale ühes jogurti-roseepipra kastmega. Jummi-jammi kui hea! :)



100 gr soolarohtu
tükike võid
2 spl sidrunimahla
1 tl seesamiseemneid
värskelt purustatud musta pipart
2 spl riivitud parmesani

Loputa soolarohi külma vee all ja nõruta. Sulata pannil või, lisa soolarohi, sidrunimahl ja seesamiseemned. Jahvata musta pipart otsa ja prae kergelt segades 2-3 minutit. Serveerimisel raputa üle riivitud parmesaniga.

No comments:

Post a Comment