Tuunikalaomletikesed

Need tuunikalaomeltikesed on väärt leid nami-nami retseptikogust. Väga head ampsud nii soojalt kui külmalt, sobivad nii argipäeva hommikusöögilauale kui ka pidulikumale kattele või piknikukorvi rätiku alla. Natuke mugandasin retsepti, kuna üks külaline ei armastanud sibulat, siis asendasin selle paprika ja küüslauguga. Sobis ideaalselt ja ma neid ei raatsiks ka teinekord välja jätta, kui sibulasööjaid on, siis lihtsalt lisa


1 tuunikalakonserv (tükid vees, 185 gr)
3 spl tomatipastat
5 spl hapukoort (kreeka jogurt siinmail)
3 suurt muna (mulle ei meeldi see munade suuruse värk tegelt, tahan eurostandardeid ;))
200 gr riivjuustu
1-2 küüslauguküünt, purustatud
paprika, hästi peeneks hakitud
sool, pipar
peterselli
(1 väike sibul)


Nõruta tuunikalakonserv ja suru kausi põhjas kahvliga katki. Lisa ülejäänud ained ja sega ühtlaseks. Pane tainas muffinivormidesse ja küpseta 165 kraadises ahjus umbes 35 minutit, kuni omletid on pealt kuldsed ja ilusti läbiküpsenud.

No comments:

Post a Comment