Sekka üks ilma pildita retsept. Tõele au andes ei arvanud ma, et see roog üldse kirjutamisväärt on, aga ennäe imet, mekkis kui kuld. Väga ootamatu kooslus, väljanägemine pole ka suurem asi, aga maitse on oivaline. Jäin väga rahule. Teinekord võib silmailuks sinna üht-teist värvilist sisse sokutada ja koriandriga üle puistata, seekord polnud külmkapist neid võtta.
Baasretsept:
Veisemaks (paras kogus ehk mis kassist üle jääb)
1 sibul
2 küüslauguküünt
1.5 - 2 cm jupp ingverit
2 sidruniheinavart
0.5 sidruni mahl
200 gr kookospiima
2 tl suhkrut
soola
pipart
Purusta köögikombainis ingver, küüslauk ja sidrunihein. Lõika maks meelepärasteks ribadeks. Sulata pannil või ning prae selles sibul pehmeks, seejärel lisa maks, maitsesta soola ja piprag, lisa sidruniheinapasta ning prae 5 minutit aegajalt segades. Vala juurde sidrunimahl, kookospiim ning maitsesta suhkru, soola ja pipraga ning keeda 5 minutit tasasel tulel. Serveeri riisiga.
No comments:
Post a Comment