Vaat kui kapsas
on juba koju toodud, siis tuleb teda ikka mitu päeva süüa :) Allpool väga mõnus
salat, leesputkega. Leesputk ei ole väga levinud maitsetaim minu köögis olnud.
Ei müüda minu arust teda ka poodides eriti. Küll aga avastasin ta siit ühest
aiandist ning nüüd kasvab ta mu pisike aia nurgas. Ta on selline hästi
intensiivse maitsega, hästi omapärane ja samas nii koduselt tuttav. Vanaemal
kasvas ta ka aias ning ta pani seda suppidesse tihti. Maitselt meenutab ta
midagi peterselli ja selleri vahepealset. Mõnus toode.
0.25 kapsapead
veidike leesputke
(võib asendada peterselliga)
0.5 tl köömneid
1 spl
sidrunimahla
1 spl oliivõli
sool
pipar
suhkur
Riivi porgand ja
haki kapsas ning leesputk peeneks. Tambi kapsast veidi nuiaga. Sega kõik kokku,
lisa köömned ning maitsesta sidruni mahla, oliivõli, suhkru, soola ja pipraga.
Enne serveerimist lase kümmekond minutit tõmmata.
No comments:
Post a Comment