Vana-aasta lubadusetused

Minu blogi on kahjuks olnud varjusurmas juba mõnda aega. Vahelduva eduga olen üritanud kuigivõrd seda pidada, aga mitte nii entusiastlikult kui varem. Ausalt öeldes kadus mul suvepuhkusega lihtsalt järg käest, pildid roogadest muudkui kuhjusid albumisse nimega "veebi panemata" ning napisõnalised retseptide ülestähendused ladestusid mustanditesse.

pilt internetist

Just siis kui olin enda jaoks formuleerinud mõtte, selle aasta sees blogi korda teha, külastasid meie majapidamist vargad ning viisid minema igasugust väärt kraami, muuhulgas ka minu sülearvuti, kus sees elu jagu pilte ja kritseldusi ning seda mitte ainult toidust. See on olnud äärmiselt ebameeldiv kogemus.

pilt internetist

Omamoodi lahendas see muidugi minu ajaveebi segaduse - nüüd ei ole seda sajakonna pildiga albumit silma riivamas ning pidevalt meelde tuletamas, et mul on palju asju tegemata. Samas pole mul ka enam korralikku ja mugavat blogi pidamise atribuuti - laptop, mis meile alles jäi, on praktiliselt jääaja igand, mis on nii aeglane, et kui mõnda programmi avad, võid samal ajal makaronid pudruks keeta. Ehk siis vana-aasta sees saab tõepoolest blogi korda sellele joone alla tõmmates.

pilt internetist

Puhkame veidi, tõmbame hinge, reisime kodumaale, istume pere ja heade sõpradega, korraldame suurejoonelisi pidustusi, sööme head ja paremat ning naudime maitsvaid jooke. Ning uuel aastal? Uuel aastal on palju põnevaid uusi projekte. Kas ka siin? Eks aeg annab arutust.

Teile aga soovin ma rõõmsat ja naudinguterohket pühadeaega! :)